thaiguide no white 150


Opplev Thailand med statsautorisert

norsktalende guide

Ring oss på skype:

arrow down

Thailands største dyreparker

Besøk to av Thailands største dyreparker, Safari World og Marine Park! Begge dyreparkene har et stort utvalg av asiatiske og afrikanske dyr, og her vil barna garantert trives. Dette er en opplevelse som er både gøy og lærerik for store og små. 

Safari world 

 

Dyreparken i Bangkok er kjent for Thailands beste dyre- og fritidspark som tilbyr opplevelser for alle. I dyreparken i Bangkok går mange av dyrene fritt rundt på inngjerdede områder, og dere vil få se dyrene på nært hold mens dere kjører gjennom parken i egen bil. Dyreparken i Bangkok har et mangfold av dyr, også flere truede dyrearter som tigre, løver og bjørner. Dersom dere er i parken på et spesielt tidspunkt kan dere se på når dyrene mates.

 

Dette er en park med mange dyrearter som er avhengig av et maritimt miljø. Parken har også forskjellige forestillinger med dyrene, og det er show med delfiner, fugler, seler, elefanter og orangutanger. En opplevelse for dere som både vil bli underholdt og samtidig lære noe nytt.

 

Her kan du besøke et rikt maritimt område med dyr av mange kategorier avhengig av et slikt miljø. Videre kan du oppleve 6 utrolige forestillinger utført av stuntmenn og sjødyr som delfiner, spekkhogger og sel. Dette er parken for deg som vil bli underholdt så vel som for deg som vil lære. En oase for dyr og besøkende.

Oslo

Følg Thaiguide.no på:

Bangkok

thaiguide white small

ThaiGuide Norway Co.,Ltd. 
75/87 Sukhumvit soi 85 Sukhumvit Road.
Bang Chak, Phra Khanong 
Bangkok 10260 Thailand
Tlf +66 2 004 4720
Mob +66 81 270 1720
Skype : Thaiguide.no

Utviklet av FlashMedia AS