thaiguide no white 150


Opplev Thailand med statsautorisert

norsktalende guide

Ring oss på skype:

arrow down

Om oss

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (3 Votes)

I Thailand er det 39 yrker som har beskyttede titler. Å være guide er ett av dem. Ingen har lov til å jobbe som guide i Thailand uten å være autorisert, dvs. at man må ha lisens fra turistmyndighetene. Det er kun thailandske statsborgere som kan få denne lisensen. Har man ikke lisens kan man altså ikke være guide i Thailand. Dettte gjelder også for reiseledere som er med på gruppereiser.

 

Thaiguide.no ble etablert av Rossi Rossukol Phansung. Hun er den første kvinnelige statsautoriserte guide i Thailand som også snakker flytende norsk. Hun har en Bachelorgrad i turisme og over 15 års arbeidserfaring i reiselivsbransjen, både fra Norge og Thailand. Selv har hun bodd i Norge i 10 år.

 

Konseptet til Thaiguide: Vi vil vise nordmenn det ekte Thailand med en lokalkjent guide i Thailand som snakker norsk og som skjønner hva nordmenn vil ha når de er på ferie. Vi vet om de ukjente perlene i Thailand, de som ennå ikke er oppdaget av turister. Vi skreddersyr ferien slik at den blir akkurat så aktiv eller avslappende som dere selv ønsker. Dere kan besøke eksotiske steder langt utenfor turistløypene og samtidig være helt trygge på at vi ordner alt det praktiske for dere. Mer frihet, mindre stress når dere bruker en lokal guide i Thailand. Vi tar dere med på spennende turer og gir dere unike opplevelser sammen med vår lokale guide i Thailand som sørger for at dere blir godt ivaretatt fra start til slutt. Vi har satt sammen en rikholdig meny av ulike pakketurer hvor dere får besøke de beste stedene og bo på våre spesielt utvalgte hoteller. Målet vårt er at dere etter ferien kommer hjem uthvilte, glade og med fantastiske minner fra et Thailand som ikke mange nordmenn har fått oppleve. Dette er vår spesialitet. Å tilrettelegge ferien for norske familier eller voksne nordmenn som vil få noe utenom det vanlige. 

 

 

 

En reise med Thaiguide gir dere ikke bare pulserende storbyliv og fantastiske strender. Dere får oppleve landet fra innsiden. Kunnskap om thailandsk kultur, historie, religion og livsstil gjør at dere vil se på Thailand og thaiene med nye øyne.

 

LIVET ER FOR KORT TIL Å TRASKE PÅ OPPTRÅKKEDE STIER. UNN DERE SELV EN ANNEN OPPLEVELSE.

   

 

Hvorfor skal du reise med oss?

 • Thaiguide drives av en lokal thai som er autorisert guide. Hun har stor kunnskap om landet sitt samtidig som hun kjenner godt til nordmenns vaner, verdier og ønsker.
 • Thaiguide er et reisebyrå med base i Thailand. Det betyr at vi kan hjelpe deg på stedet og er bare en telefonsamtale unna.
 • Thaiguide kan skreddersy din egen personlige pakketur basert på det du selv ønsker å oppleve i Thailand.
 • Thaiguide har statsautoriserte guider som snakker både norsk, engelsk og thai.
 • Thaiguide har TAT (Tourist Authority of Thailand) lisens, som er thailandske myndigheters versjon av reisegarantifondet. Du reiser trygt når du er på tur med oss.
 • Thaiguide har reiseforsikring for alle sine deltakere som er med på våre guidede turer.
 • Thaiguide har allerede mange fornøyde kunder. Se noen av deres tilbakemeldinger på facebooksiden vår.

 

 

Firmainformasjon:

 • Thaiguide Norway Co.,Ltd. Org 0845557002840   (Limited Company i Thailand)
 • Tourist Authority of Thailand License TAT nr 31/00917 (Reisebyrålisens i Thailand)
 • Rossi Rossukol Phansung statsautorisert guide 11-53711 (TourGuide-lisens)
 • Reiseforsikring AIA 0200209672 (lovpålagt i Thailand ved guidede turer)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fyll ut feltene !

Sender E-post

E-post er sendt

Serveren svarer ikke

Oslo

Følg Thaiguide.no på:

Bangkok

thaiguide white small

ThaiGuide Norway Co.,Ltd. 
75/87 Sukhumvit soi 85 Sukhumvit Road.
Bang Chak, Phra Khanong 
Bangkok 10260 Thailand
Tlf +66 2 004 4720
Mob +66 81 270 1720
Skype : Thaiguide.no

Utviklet av FlashMedia AS