thaiguide no white 150


Opplev Thailand med statsautorisert

norsktalende guide

Ring oss på skype:

arrow down

Siam Niramit

 

Spektakulær presentasjon i verdens klasse. Showet presenterer Thailands historie, kunst, kultur og tradisjoner på en måte som tidligere ikke har blitt gjort før. 

 

Siam Niramit
Siam Niramit

Nyt en deilig buffet før du setter deg ned for å nyte denne verdenskjente thai-kunst og kultur ekstravaganse av et show.  Se over 150 utøvere med over 500 kostymer. Dette showet er en av de tingene du ikke kan gå glipp av i Thailand. Dette fengslende showet vil ta deg tilbake i tid til mystiske tidligere tidsepoker, å avdekke historie, skikker og kulturskatter i kongedømmet Siam. Spektakulært!

Programmet
Programmet

Publikum vil bli forbløffet og sjarmert ved å reise tilbake i tidens spor, hinsides deres forestilling og de mange fornøyelige festivalene i Thailand. Showets scene, landskap, presentasjon, tekniske og spesialeffekter, kostymer og aktører, setter ny standard på hvordan en presenterer kultur og historie i dag.

 

I tillegg har det blitt satt opp Thai hus som om det var en virkelig landsby. Landsbyen består av 4 deler fra Thailand, alle forskjellige fra hverandre. Denne landsbyen får deg til å føle deg som du var på landet langt vekk fra Bangkok, selv om dette ikke er tilfellet!

Hvordan sjekke pris:  

Trykk på antall personer til høyre. Kalkulatoren vil beregne totalsummen av antall personer. Pris viser på Thailandske baht (THB) og opptil 9 personer pr tur. Flere enn det, send oss en epost på post@thaiguide.no

 

Pris pr pers. 

Voksen                                                          1,850    THB

Barn 4-12 år  og under 140 cm i høyde            1,710    THB

Under 4 år sitter med foreldere er gratis 

 

Hvordan man bestille tur  

Trykk antall personer og fyll ut skjemaet. Send inn bestillingen. Deretter blir du sendt videre til betalingsystemet. Etter betaling er gjennomført vil du få bekreftelse på mail. Vi tar kontakt innen 24 timer for å bekrefte dato og tider.

 

Inkludert i prisen: 

  • Felles transport henting og levering på hotell i sentrumsområde i Bangkok. 
  • Inngangsbilletter til showet 
  • Middagsbuffet 

 

Turens varighet : Kl 17.00- 21.00 hverdager 

 

Utgifter som kommer i tillegg: 

  • Drikkevarer til middag.
  • Privat transport henting 1,500 THB per bil. 

Betalingsbetingelser

Turen inkluderer det som er nevnt i beskrivelsen. Det anbefales å booke tidlig, på grunn av tilgjengelighet. 

Bestilling skjer elektronisk via vår nettside eller e-post. Etter betaling fullfører vi bestillingen, slik at dere får en automatisk bekreftelse på bestilling. I bekreftelsen vil informasjonen du trenger for oppmøte være opplyst. 

Betaling 

Vi fortrekker at betalingen skjer elektronisk. Det vil si vi ikke ønsker at det betales kontant ved oppmøte. Her er valgene du kan bruke:

- Kort betaling : Vi bruker Thai e-payment som er en sikker elektronisk betaling via Visa eller Master kort. Du vil få automatisk link og bli tatt videre til en sikker side hos Thai e-payment, hvor du kan betale til Thaiguide Norway Co.,Ltd. 

 

- Thai e-payment: Det tilkommer ett gebyr på 4.5% ekstra i forhold til fakturabeløpet, som tilfaller Thai E-Payment.

 

- Bankoverføring: Du kan betale faktura med utenlandsoverføring til vår Thailandske Bank konto til Thaiguide Norway Co.,Ltd  via deres norske nettbank. Dette betales som en vanlig faktura. Alle gebyrer for overføring betales av avsender. Penger skal overføres til vår Thailandske bankkonto i Thailandske Baht (THB). Det vil ta 3-5 i virkedager før pengene kommer inn på vår konto i Thailand.Vi ta faktura gebyr på 500 THB

Når betalingen er gjennomført og vi har mottatt pengene på konto, mottar du en endelig bekreftelse på tur og alle vouchers.

 

Avbestille 

Avbestilling skal skje skriftlig. Manglende innbetaling av depositum gjelder ikke som avbestilling. Ved annen avbestilling eller uteblivelse gjelder følgende gebyrer

  • Under 90 dager før avreise 10 %  av reisens pris
  • Under 30 dager før avreise: 50%  av reisens pris
  • Under  7 dager  før avreisedato, eller ved manglende fremmøte : Ingen refusjon
BESTILLING
Start dato:
Pris per person:
THB
Total pris:
THB
Ant. voksne:
Ant. barn:
Navn:
Adresse:
Postnr:
Poststed:
Telefon:
Epost:
Melding:

Fyll ut feltene !

Sender bestilling

Bestillingen er sendt

Serveren svarer ikke

Oslo

Følg Thaiguide.no på:

Bangkok

thaiguide white small

ThaiGuide Norway Co.,Ltd. 
75/87 Sukhumvit soi 85 Sukhumvit Road.
Bang Chak, Phra Khanong 
Bangkok 10260 Thailand
Tlf +66 2 004 4720
Mob +66 81 270 1720
Skype : Thaiguide.no

Utviklet av FlashMedia AS