thaiguide no white 150


Opplev Thailand med statsautorisert

norsktalende guide

Ring oss på skype:

arrow down

Guidetur i Bangkok med offentlig transport.

For deg som vil oppleve det lokale hverdagslivet ved å bruke kollektivtransport for å reise til Grand Palace, Templer, Chinatown og andre steder utenom turiststrøk i Bangkok.

 

Turen starter ved at guiden henter deg på hotellet, så reiser vi med den lokale kollektive transporten som skytrain(BTS), undergrunn, buss, båt ferge, tuk tuk  og ellers hva som måtte finnes for å nå frem til de steder du måtte ønske..

 

Programmet på turen er fleksibel. Du kan velge et av disse forslagene. Eller hvis dere har andre forslag, hører vi gjerne fra dere.

 

  1. Royal Grand Palace
  2. Wat Pho og Wat Arun
  3. Golden Buddha og Chinatown.
  4. Moské, templer og kirker utenom turiststrøk i Bangkok

 

Minimum er 4 timer.

08.00 - 12.00

13.00 - 17.00

Royal Grand Palace
Royal Grand Palace

Dette er et must! Dette er attraksjoner du bør se når du er i Bangkok. Det er også et av Thailands viktigste hellige steder.

Thailendernes viktigste religiøse Buddha statue, Emarald Buddha ligger i Wat Phra Kaew (Wat betyr tempel på thai). Området omfatter også diverse bygninger for Monarken.

Wat Pho og Wat Arun
Wat Pho og Wat Arun Vi besøker Thailands vakreste liggende Buddha-statue som er 46 meter lang og 16 meter høy. Wat Arun er det høyeste tårnet i Thailand og det mest kjente symbolet i Bangkok.
Golden Buddha og Chinatown
Golden Buddha og Chinatown

Verden største gull-Buddha står i Guinness rekordbok, veier over 5.5 tonn ligger Wat Trimit i Chiantown. Deretter besøker vi den lange gaten rundt gamle chinatown. Området har mange små sidegater med et mylder av butikker som selger alle typer varer, både husholdningsprodukter og kinesiske matvarer.

Moské, templetr og kirker utenom turiststrøk i Bangkok
Moské, templetr og kirker utenom turiststrøk i Bangkok

Banrak distriktet har en meget interessant Bangkok historie tilbake til 1800 tallet da Kongen tillot misjonskirker, Kinesiske templer og Moskeer er bygget på samme område. Her få vi se dagliglivet til thaiene som bor i gatene bak de flotte 5 stars hotellene. Vi går i nabolaget uten mange andre turister.

Hvordan sjekke pris:  

Trykk på antall personer til høyre. Kalkulatoren vil beregne totalsummen av antall personer. Pris viser på Thailandske baht (THB) og opptil 9 personer pr tur. Flere enn det, send oss en epost på post@thaiguide.no 

 

 

Barnerabatt 

Spedbarn opp til 2 år er gratis. Maks 2 pr guidetur.  

Barnepris fra 2 teller som vosken på dettetur. 

 

Norsktalende guide 

Vi minner om det til tider kan være booket turer med norsktalende guide. Jo tidligere du bestiller, jo større er muligheten for at vi har en ledig norsktalende guide. Ellers få dere en dyktig engelsktalende guide på turen. 

 

Hvordan man bestille tur  

Trykk antall personer og fyll ut skjemaet. Send inn bestillingen. Deretter blir du sendt videre til betalingsystemet. Etter betaling er gjennomført vil du få bekreftelse på mail. Vi tar kontakt innen 24 timer for å bekrefte dato og tider.

 

Upgrader til premium privat guidetur

Ønsker dere premium privat guidetur slik at ingen andre kan være med. At det kun er dere som bestiller, blir det et tillegg på  2000 THB per tur. Maks 9 personer på guidetur.

 

Inkludert i prisen:

  • Statsautorisert norsktalende guide på 4 timer. 

 

Utgifter som kommer i tillegg:

  • Lokale kollektive transport som tuk tuk, skytrain BTS, buss, båt ferge ca 200-500 THB
  • Inngang billetter til attraksjon  50-500 THB

 

Turens varighet:  Kan velge

Kl 08.00- 12.00

KL 13.00 - 17.00

 

 

 

Betalingsbetingelser

Dagstur kan ha fra 1- 9 personer. Kunden bestemmer reisedato. Deretter setter vi den aktuelle datoen opp som en gruppetur, slik at vi kan selge turen til flere. Ønsker dere premium privat guidetur, at ingen andre kan være med. Tillegg på 2,000 THB per tur. 

 

Betaling 

Vi foretrekker at betalingen skjer elektronisk. Det vil si at vi ikke ønsker at det betales kontant ved oppmøte. Her er valgene du kan bruke:

- Kort betaling : Vi bruker Thai e-payment det er en sikkerhet elektronisk betaling via Visa eller Master kort. Du vil få automatisk link og bli tatt videre til en sikker side hos Thai e-payment, hvor du kan betale til Thaiguide Norway Co.,Ltd. 

- Thai e-payment: Det tilkommer ett gebyr på 4.5% ekstra i forhold til fakturabeløpet, som tilfaller Thai E-Payment.

- Bankøverføring: Du kan betale faktura med utenlandsoverføring til vår Thailandske Bank konto til Thaiguide Norway Co.,Ltd  via deres norske nettbank. Dette betales som en vanlig faktura. Alle gebyrer for overføring betales av avsender. Penger skal overføres til vår Thailandske bankkonto i Thailandske Baht (THB). Det vil ta 3-5 i virkedager før pengene kommer inn på vår konto i Thailand. Vi ta faktura gebyr på 500 THB

Når betalingen er gjennomført og vi har mottatt på konto, mottar du en endelig bekreftelse på tur og alle vouchers.

 

Avbestille 

Avbestilling skal skje skriftlig. Manglende innbetaling av depositum gjelder ikke som avbestilling. Ved annen avbestilling eller uteblivelse gjelder følgende gebyrer

  • Under 90 dager før avreise 10 %  av reisens pris
  • Under 30 dager før avreise: 50%  av reisens pris
  • Under  7 dager  før avreisedato, eller ved manglende fremmøte : Ingen refusjon
BESTILLING
Start dato:
Pris per person:
THB
Total pris:
THB
Ant. voksne:
Ant. barn:
Navn:
Adresse:
Postnr:
Poststed:
Telefon:
Epost:
Melding:

Fyll ut feltene !

Sender bestilling

Bestillingen er sendt

Serveren svarer ikke

Oslo

Følg Thaiguide.no på:

Bangkok

thaiguide white small

ThaiGuide Norway Co.,Ltd. 
75/87 Sukhumvit soi 85 Sukhumvit Road.
Bang Chak, Phra Khanong 
Bangkok 10260 Thailand
Tlf +66 2 004 4720
Mob +66 81 270 1720
Skype : Thaiguide.no

Utviklet av FlashMedia AS