thaiguide no white 150


Opplev Thailand med statsautorisert

norsktalende guide

Ring oss på skype:

arrow down

2 dager Fiskerlandsbyen – Flytende- og togmarked.

På 2 dager vil dere få besøke både det spennende flytende markedet og togmarkedet. Vi tar også turen til fiskerlandsbyen, mangroveområder, mate apene og se huset til Kong Rama II. 

 

Reiserute: Bangkok - Samut Songkram - Bangkok 

 

Tur bør bestille minst 1 måneder i forkant.  

 

Hva opplever dere på denne turen: 

 • 1 Natt på Ampawa
 • Flytende marked 
 • Togmarked 
 • Fiskerlandsby 
 • Besøke helt vanlig thai-husstander i landsbyen. 
 • Se Kong Rama II sitt hus.
Dag 1 Bangkok - Ampawa
Dag 1 Bangkok - Ampawa

Vi kjører ca 10 mil utenfor Bangkok for å besøke det flytende markedet og togmarkedet. Et fasinerende marked som er en litt annerledes opplevelse. Vi skal på en omvisning i huset til en thaifamilie i landsbyen. Se produksjon av hjemmelaget brunsukker fra kokosnøttsirup. Etter lunsj besøker vi et spesielt tempel, mest kjent for det lille kapellet som er helt innelukket i røtter av 4 trær.

 

Vi overnatter i et koselig resort i Ampawa 

Les mer om Togmarked 

Les mer om Flytende marked 

Dag 2 Klong Klon fiskerlandsbyen - Bangkok
Dag 2 Klong Klon fiskerlandsbyen - Bangkok

Vi tar longtailbåt ut på det åpne hav og besøker lokale fiskere som driver oppdrett av østers, blåskjell og muslinger på egen farm i havet. Vi utforsker mangroveskogen, mater apekatter som svømmer for å hilse på oss når vi er i longtailbåt. Lunsj blir servert midt på vannet i sjøhytter. Deretter ser vi Kong Rama II sitt fødested og hus. Her få du se et thai-hus i gammel stil.  

Kl 18.00: Tilbake i Bangkok 

 

Ler mer om Klong klonn 

Hotelloppholdet tilfredstiller kravene til den høyeste grad av komfort og bekvemmelighet. I noen av rommene kan gjestene finne internettilgang - trådløs (gratis), der finnes ikke røkerom, klimaanlegg, balkong / terrasse, telefon.

 

Den fullstendige listen over rekreasjonsfasiliteter som er tilgjengelig på hotellet, inkludert utendørs svømmebasseng, massasje, barnebasseng, hage, vannsport (ikke-motorisert). 

Baan Tai Had Resort er et ideelt sted for opphold for reisende som søker sjarm, komfort og bekvemmelighet i Amphawa (Samut Songkhram).

Hvordan sjekke pris:  

Trykk på antall personer til høyre. Kalkulatoren vil beregne totalsummen av antall personer. Pris viser på Thailandske baht (THB) og opptil 8 personer pr tur. Flere enn det, send oss en epost på post@thaiguide.no

 

Norsktalende guide 

Vi minner om det til tider kan være booket turer med norsktalende guide. Jo tidligere du bestiller, jo større er muligheten for at vi har en ledig norsktalende guide. Ellers få dere en dyktig engelsktalende guide på turen. 

 

Hvordan man bestille tur  

Trykk antall personer og fyll ut skjemaet. Send inn bestillingen. Deretter blir du sendt videre til betalingsystemet. Etter betaling er gjennomført vil du få bekreftelse på mail. Vi tar kontakt innen 24 timer for å bekrefte bestillingen. 

 

Upgrader til premium privat guidetur

Ønsker dere premium privat guidetur slik at ingen andre kan være med. At det kun er dere som bestiller, blir det et tillegg på  2,000 THB per tur. Maks 8 personer på rundtur. 

 

Inkludert i prisen:

 • en overnatting delt 2 personer per rom inkludert frokost 
 • Statsautorisert norsktalende guide på  2 dager
 • Minibuss transport med sjåfør som har lisens og bil med løyve for kommersiell kjøring 2 dager
 • Bensin og bomutgifter
 • Henting og levering på hotell i Bangkok eller flyplass på siste dag.  
 • Lunsj i en sjøhytte: klong klone
 • Longtail båt med lokalkjent kaptein på Klong Klone fiskerlandby 
 • Reiseforsikring (lovpålagt i Thailand ved guidede turer)
 • En flaske vann og iskalde kluter

 

Utgifter som kommer i tillegg:

 • Inngangsbilletter og aktiviteter, Rama II huset 20 THB, båt på flytende marked ca 500 THB pr person.
 • A la carte på Riverside restauranten på første dagstur 
 • Middag 
 • Driks til sjåfør og guide 

Betalingsbetingelser

Rundreise kan ha fra 1- 8 personer. Kunden bestemmer reisedato. Deretter setter vi den aktuelle datoen opp som en gruppetur, slik at vi kan selge turen til flere. Ønsker dere premium privat guidetur, at ingen andre kan være med. Tillegg på 2,000 THB per tur. 

Vi tar forbehold om plasskapasitet på hotell og transport og guide. Derfor anbefaler vi at du/dere bestiller så snart som mulig for å sikre plass.  

 

Betaling 

Vi fortrekker at betalingen skjer elektronisk. Det vil si vi ikke ønsker at det betales kontant ved oppmøte. Her er valgene du kan bruke:

 • Kort betaling : Vi bruker Thai e-payment som er en sikker elektronisk betaling via Visa eller Mastercard. Du vil få en automatisk link og bli tatt videre til en sikker side hos Thai e-payment, hvor du kan betale til Thaiguide Norway Co.,Ltd. 
 • Thai e-payment: Det tilkommer ett gebyr på 4.5% ekstra i forhold til fakturabeløpet, som tilfaller Thai E-Payment.

- Bankoverføring: Du kan betale faktura med utenlandsoverføring til vår Thailandske Bank konto til Thaiguide Norway Co.,Ltd  via deres norske nettbank. Dette betales som en vanlig faktura. Alle gebyrer for overføring betales av avsender. Penger skal overføres til vår Thailandske bankkonto i Thailandske Baht (THB). Det vil ta 3-5 i virkedager før pengene kommer inn på vår konto i Thailand.  Vi ta faktura gebyr på 500 THB

Når betalingen er gjennomført og vi har mottatt pengene på konto, mottar du en endelig bekreftelse på tur og alle vouchers.

 

Avbestille

Avbestilling skal skje skriftlig. Manglende innbetaling av depositum gjelder ikke som avbestilling. Ved annen avbestilling eller uteblivelse gjelder følgende gebyrer:

Under 90 dager før avreise 10 %  av reisens pris

Under 30 dager før avreise: 50%  av reisens pris

Under 14  dager  før avreisedato, eller ved manglende fremmøte : Ingen refusjon

BESTILLING
Start dato:
Pris per person:
THB
Total pris:
THB
Ant. voksne:
Ant. barn:
Navn:
Adresse:
Postnr:
Poststed:
Telefon:
Epost:
Melding:

Fyll ut feltene !

Sender bestilling

Bestillingen er sendt

Serveren svarer ikke

Oslo

Følg Thaiguide.no på:

Bangkok

thaiguide white small

ThaiGuide Norway Co.,Ltd. 
75/87 Sukhumvit soi 85 Sukhumvit Road.
Bang Chak, Phra Khanong 
Bangkok 10260 Thailand
Tlf +66 2 004 4720
Mob +66 81 270 1720
Skype : Thaiguide.no

Utviklet av FlashMedia AS