thaiguide no white 150


Opplev Thailand med statsautorisert

norsktalende guide

Ring oss på skype:

arrow down

3 dagers tur til Khao Sok - Surat Thani

Vi skal besøke hjembyen til guiden Rossi, Surat Thani. Variert program fra flytene hytter til regnskog og jungelopplevelse i uberørt natur i byen Surat Thani.

 

Khao Sok Nasjonalpark er en av de vakreste nasjonalparkene i Thailand og den største nasjonalparken i sør Thailand med spektakulære kalkstensfjell. Her kan man ride på elefanter, kanotur i Sok River, jungelturer eller bade i ferskvann.

 

Les mer om Khao Sok her:

 

Hva opplever dere på denne turen:

 • Opplev regnskogens hemmeligheter i sør-Thailands største nasjonalpark.
 • Kanotur og elefantriding
 • Uforglemmelig jungelnatt i flytende hytter
 • Kanaltur tur i uberørt natur 
 • Apeskole 
 • Besøke hjembyen til Rossi
Dag 1 Khao Sok Nasjonalpark
Dag 1 Khao Sok Nasjonalpark

Vi avtaler å hente dere på Surat Thani flyplass, Phuket , Krabi eller Khao Lak til Khao Sok nasjonalpark. Når vi er fremme tar vi en Kanotur i Sok River eller Elefantriding.  Vi sjekker inn i jungelhytter og spiser lunsj. Om ettermiddagen går vi til en landsby for å se hvordan bøndene bor og plantasjer hvor de dyrker frukt, gummi og lager palmeolje.

 

Merk Kjørertur fra Phuket, Krabi, Khao Lak og Surat Thani flyplass vil ta ca 2-4 timer. Dere kan ordne transport selv eller vi kan ordne det for dere, Fremmmøte i Khao Sok nasjonalpark bør være før kl 12.00 

 

Overnatting i jungelhytter 

Dag 2 Khao Sok - Ratchaprapha dam flytende hytter
Dag 2 Khao Sok - Ratchaprapha dam flytende hytter

Kl 09.00 Reiser vi til Ratchaprapha dam og opplever Thailands vakreste innsjø. 

Vi innleder dagen med en båttur på Ratchaprapha innsjøen og en jungelvandring til en nærliggende innsjø. Deretter følger en tur med bambusflåte til Coral Cave med eldgamle stalagmitter og stalaktitter, men det er korallene som gjør grotten unik. 

Bade i ferskvann. Bare slappe av å nyte hva naturen bringer av energi. Nettene i regnskogen er full av dyrelyder.

 

Måltider inkludert:  lunsj, middag og frokost neste dag 

Dag 3 Khaosok - Surat Thani
Dag 3 Khaosok - Surat Thani

Om morgenen blir vi vekket av gibbonapene og andre jungellyder. Så tar vi båttur og ser etter dyr. Om vi er heldig kan vi se ville dyr . Etter frokost drar vi til Surat Thani  hvor vi tar en kanaltur i en uberørt nipa palm og ser lokale fisker. Vi stopper på en apeskole hvor de trener aper til å plukke kokosnøtter. Ser Hvordan vi lagre en lang tailbåt. 

 

På kvelden drar vi til det mest berømte kveldsgatemarkedet for mat i byen Surat Thani. 

 

Overnatting i Surat Thani 

Dag 4 Reiser videre
Dag 4 Reiser videre

Sjekker ut fra hotellet og reiser videre fra Surat Thani.  Det er gode knutepunkter for reise videre med kollektiv transport til Phuket, Khao Lak, Krabi, Koh Samui og Bangkok. Meld i fra hvor dere skal, og vi veileder dere. 

 

Vi kan ordne privat transport dersom dere vil ha det, men å ta lokal kollektiv transport er en morsom måte å oppleve Thailand på. 

Flytende hytter med enkelt tilværese 

Hvordan sjekke pris:  

Trykk på antall personer til høyre. Kalkulatoren vil beregne totalsummen av antall personer. Pris viser på Thailandske baht (THB) og opptil 8 personer pr tur. Flere enn det, send oss en epost på post@thaiguide.no

 

Norsktalende guide 

Vi minner om det til tider kan være booket turer med norsktalende guide. Jo tidligere du bestiller, jo større er muligheten for at vi har en ledig norsktalende guide. Ellers få dere en dyktig engelsktalende guide på turen. 

 

Hvordan man bestille tur  

Trykk antall personer og fyll ut skjemaet. Send inn bestillingen. Deretter blir du sendt videre til betalingsystemet. Etter betaling er gjennomført vil du få bekreftelse på mail. Vi tar kontakt innen 24 timer for å bekrefte bestillingen. 

 

Upgrader til premium privat guidetur

Ønsker dere premium privat guidetur slik at ingen andre kan være med. At det kun er dere som bestiller, blir det et tillegg på  3,000 THB per tur. 

 

Inkludert i prisen:

 • Statsautorisert norsktalende guide  i 3 dager
 • Transport til programmet dag 1-3 
 • Lunsj og middag på programmet dag 2 
 • Båttur dag 2-3 
 • Nasjonalparkavgift.
 • 3 overnattinger med frokost:  i jungelhytter, i flytende hytter og hotell i byen. 
 • Reiseforsikring (lovpålagt i Thailand ved guidede turer)

 

Utgifter som kommer i tillegg:

 • Lunsj og middag dag 1 og 3 
 • Kano eller Elefantriding 
 • Transport til og fra, før og etter tur start

 

Annen info

Turen passer ikke for barn under 7 år og må kunne svømme 

Ha med gode sko som ikke er glatte under, lette men dekkende bomullsklær, regntøy, solkrem, myggmiddel, badetøy og håndkle.

 

Betalingsbetingelser

Rundreise kan ha fra 1- 8 personer. Kunden bestemmer reisedato. Deretter setter vi den aktuelle datoen opp som en gruppetur, slik at vi kan selge turen til flere. Ønsker dere premium privat guidetur, at ingen andre kan være med. Tillegg på 2,000 THB per tur. 

Vi tar forbehold om plasskapasitet på hotell og transport og guide. Derfor anbefaler vi at du/dere bestiller så snart som mulig for å sikre plass.  

 

Betaling 

Vi fortrekker at betalingen skjer elektronisk. Det vil si vi ikke ønsker at det betales kontant ved oppmøte. Her er valgene du kan bruke:

 • Kort betaling : Vi bruker Thai e-payment som er en sikker elektronisk betaling via Visa eller Mastercard. Du vil få en automatisk link og bli tatt videre til en sikker side hos Thai e-payment, hvor du kan betale til Thaiguide Norway Co.,Ltd. 
 • Thai e-payment: Det tilkommer ett gebyr på 4.5% ekstra i forhold til fakturabeløpet, som tilfaller Thai E-Payment.
 •  Bankoverføring: Du kan betale faktura med utenlandsoverføring til vår Thailandske Bank konto til Thaiguide Norway Co.,Ltd  via deres norske nettbank. Dette betales som en vanlig faktura. Alle gebyrer for overføring betales av avsender. Penger skal overføres til vår Thailandske bankkonto i Thailandske Baht (THB). Det vil ta 3-5 i virkedager før pengene kommer inn på vår konto i Thailand.  Vi ta faktura gebyr på 500 THB

Når betalingen er gjennomført og vi har mottatt pengene på konto, mottar du en endelig bekreftelse på tur og alle vouchers.

 

Avbestille

Avbestilling skal skje skriftlig. Manglende innbetaling av depositum gjelder ikke som avbestilling. Ved annen avbestilling eller uteblivelse gjelder følgende gebyrer:

Under 90 dager før avreise 10 %  av reisens pris

Under 30 dager før avreise: 50%  av reisens pris

Under 14  dager  før avreisedato, eller ved manglende fremmøte : Ingen refusjon

BESTILLING
Start dato:
Pris per person:
THB
Total pris:
THB
Ant. voksne:
Ant. barn:
Navn:
Adresse:
Postnr:
Poststed:
Telefon:
Epost:
Melding:

Fyll ut feltene !

Sender bestilling

Bestillingen er sendt

Serveren svarer ikke

Oslo

Følg Thaiguide.no på:

Bangkok

thaiguide white small

ThaiGuide Norway Co.,Ltd. 
75/87 Sukhumvit soi 85 Sukhumvit Road.
Bang Chak, Phra Khanong 
Bangkok 10260 Thailand
Tlf +66 2 004 4720
Mob +66 81 270 1720
Skype : Thaiguide.no

Utviklet av FlashMedia AS