thaiguide no white 150


Opplev Thailand med statsautorisert

norsktalende guide

Ring oss på skype:

arrow down

Det flytende markedet

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Dette er en spennende tur som tar deg med til et tradisjonelt flytende marked i Damner Saduk, det ligger 10 mils vest for Bangkok. Vi ta vising på helt vanlig Thai hus på landsbyden og se hvordan vi produsjere en sunn brunt sukker av kokonøtter. 

 

 

 

Hva opplever dere på denne turen: 

 • Besøke det første flytende marked i Thailand 
 • Morsom opplevelse å handle varer direkte fra flytende båter
 • Hjemelagt brunt sukker av kokosnøtter 
 • Omvisning i et helt vanlig thaihus på landsbygden.
 • Halvdagstur avreise kl 08.00 til 13.00 
Det flytende marked
Det flytende marked

Damnoen Saduak, er det første flytende markedet i Thailand, som er håndlagde kanaler fra kinesiske arbeidere på slutten av 1800 tallet. En drøy times kjøring sør for Bangkok. Kjøreturen går gjennom risåkrer og saltsletter. Når du ankommer bryggen ombordstiger du en longtailboat.

Handle på marked.
Handle på marked.

Alt flyter her på markedet. Både kunder og selgere handler ombord fra båter. Interessant marked med et godt utvalg varer som du kan få kjøpe. Det er en morsom opplevelse det å handle direkte fra båter på et marked. Du får kjøpe varierte varer fra fargerike frukt og grønnsaker og mat, til souvenirer ovs. Dette er både en spennende opplevelse. 

Hjemelagt brunt sukker av kokosnøtter
Hjemelagt brunt sukker av kokosnøtter

På besøket på en kokosplantasje får du se hvordan de produserer brunt sukker av kokosnøtter. Først rasper de kokoskjøttet, for så å koke det i flere store kar. Denne prosessen fortsetter i flere omganger.  Til slutt er det blitt brunt sukker, som er et meget næringsrikt produkt.

Thai huset.
Thai huset.

Her får vi en omvisning i et helt vanlig thaihus på landsbygden.Her ser vi hvordan de bor og hva slags møbler som brukes i huset.

Saltsletter
Saltsletter

Fra Desember – April vil vi stoppe underveis for å se på hvordan havsaltet utvinnes. 

Sjøvannet ledes i en sirkel gjennom stadig grunnere kanaler og bassenger, samtidig som fordampingen skjer og saltnivået i vannet øker.

Hvordan sjekke pris:  

Trykk på antall personer til høyre. Kalkulatoren vil beregne totalsummen av antall personer. Pris viser på Thailandske baht (THB) og opptil 9 personer pr tur. Flere enn det, send oss en epost på post@thaiguide.no

 

Barnerabatt 

Barnepris gjelder fra 2-12 år

Spedbarn opp til 2 år er gratis. Maks 2 pr guidetur.  

 

Norsktalende guide 

Vi minner om det til tider kan være booket turer med norsktalende guide. Jo tidligere du bestiller, jo større er muligheten for at vi har en ledig norsktalende guide. Ellers få dere en dyktig engelsktalende guide på turen. 

 

Hvordan man bestille tur  

Trykk antall personer og fyll ut skjemaet. Send inn bestillingen. Deretter blir du sendt videre til betalingsystemet. Etter betaling er gjennomført vil du få bekreftelse på mail. Vi tar kontakt innen 24 timer for å bekrefte dato og tider.

 

Inkludert i prisen: 

 • Statsautorisert norsktalende guide på halvsdagstur.  
 • Transport med sjåfør som har lisens og bil med løyve for kommersiell kjøring 
 • Bensin og bomutgifter
 • Henting og levering på hotell i sentrumsområder i Bangkok. 
 • Reiseforsikring (lovpålagt i Thailand ved guidede turer)
 • Egen båt på flytendemarked. 
 • En flaske vann og iskalde kluter

 

Turens varighet: Kl 08.00- 13.00  halvsdagtur uten lunsj.

 

Upgrader til premium privat guidetur

Ønsker dere premium privat guidetur slik at ingen andre kan være med. At det kun er dere som bestiller, blir det et tillegg på  2000 THB per tur. Maks 9 personer på guidetur. 

 

Utgifter som kommer i tillegg: 

 • Driks til sjåfør og guide 

Betalingsbetingelser

Dagstur kan ha fra 1- 9 personer. Kunden bestemmer reisedato. Deretter setter vi den aktuelle datoen opp som en gruppetur, slik at vi kan selge turen til flere. Ønsker dere premium privat guidetur, at ingen andre kan være med. Tillegg på 2,000 THB per tur. 

 

Betaling 

Vi fortrekker at betalingen skjer elektronisk. Det vil si at vi ikke ønsker at det betales kontant ved oppmøte. Her er valgene du kan bruke:

- Kort betaling : Vi bruker Thai e-payment som er en sikker elektronisk betaling via Visa eller Master kort. Du vil få automatisk link og bli tatt videre til en sikker side hos Thai e-payment, hvor du kan betale til Thaiguide Norway Co.,Ltd. 

 

- Thai e-payment: Det tilkommer ett gebyr på 4.5% ekstra i forhold til fakturabeløpet, som tilfaller Thai E-Payment.

 

- Bankoverføring: Du kan betale faktura med utenlandsoverføring til vår Thailandske Bank konto til Thaiguide Norway Co.,Ltd  via deres norske nettbank. Dette betales som en vanlig faktura. Alle gebyrer for overføring betales av avsender. Penger skal overføres til vår Thailandske bankkonto i Thailandske Baht (THB). Det vil ta 3-5 i virkedager før pengene kommer inn på vår konto i Thailand. Vi ta faktura gebyr på 500 THB

 

Når betalingen er gjennomført og vi har mottatt pengene på konto, mottar du en endelig bekreftelse på tur og alle vouchers.

 

Avbestille 

Avbestilling skal skje skriftlig. Manglende innbetaling av depositum gjelder ikke som avbestilling. Ved annen avbestilling eller uteblivelse gjelder følgende gebyrer

 • Under 90 dager før avreise 10 %  av reisens pris
 • Under 30 dager før avreise: 50%  av reisens pris
 • Under  7 dager  før avreisedato, eller ved manglende fremmøte : Ingen refusjon

 

BESTILLING
Start dato:
Pris per person:
THB
Total pris:
THB
Ant. voksne:
Ant. barn:
Navn:
Adresse:
Postnr:
Poststed:
Telefon:
Epost:
Melding:

Fyll ut feltene !

Sender bestilling

Bestillingen er sendt

Serveren svarer ikke

Oslo

Følg Thaiguide.no på:

Bangkok

thaiguide white small

ThaiGuide Norway Co.,Ltd. 
75/87 Sukhumvit soi 85 Sukhumvit Road.
Bang Chak, Phra Khanong 
Bangkok 10260 Thailand
Tlf +66 2 004 4720
Mob +66 81 270 1720
Skype : Thaiguide.no

Utviklet av FlashMedia AS