thaiguide no white 150


Opplev Thailand med statsautorisert

norsktalende guide

Ring oss på skype:

arrow down

Enestående togmarked

 

Vi skal besøke togmarkedet som er plassert på jernbaneskinner slik at alle varene må ryddes vekk hver gang toget kommer. 

 

Vi tar også en tu til et spesielt tempel som er mest kjent for det lille kapellet som er helt innelukket i 4  forskjellige røtter av trær. Tempelet brukes til å be i og ordinering av munker. 

 

Hva venter du å opplevde på denne tur 

 • Opplevde verdens rareste marked.
 • Få se råvarer vi thaier bruker til matlaging
 • Se ekte thailandsk hverdagsliv for de som bor utenfor Bangkok
 • Få handle billig frukt og grønnsaker. 
 • Besøke det helt spesielle tempelet som er helt innelukket av røtter
 • Halvdagstur avreise kl 09.00 til 14.00

Togmarked
Togmarked

Mae Klong Railway Market er virkelig en fasinerende handelsplass. Du må passe på toget når du handler der! 

Markedet foregår langs toglinjen. Når toget kommer trekkes varene til side, og så snart toget har passert er varene på plass igjen ved toglinjen. Vi går gjennom markedet slik at du får oppleve både lukter, smaker og se de råvarer vi handler til det thailandske kjøkken. 

Programmet
Programmet

Turen skjer om forrmidagen og er en liten kjøretur til Meaklong, hvor Togmarkedet ligger. Reisen på 10 mil sør-vest fra Bangkok er en behagelig tur gjennom risåkre og saltsletter. Når vi er fremme ved Togmarkedet får dere se alle ferskvarene som thaiene bruker i sin daglige matlaging. Her vil guiden kunne fortelle om det thailandske kjøkkenet og forklare dere litt om de råvarene vi bruker. Vi blir på markedet til toget kommer slik at dere får oppleve hva som skjer når det kommer et tog!

 

 

Wat Bang Kung tempelet
Wat Bang Kung tempelet

Et spesielt tempel som er mest kjent for det lille kapellet som er helt innelukket i 4 forskjellige røtter av trær. Tempelet brukes til å be i og ordinering av munker. 

 

Bygningen og veggene er ikke det første du legger merke til, men en stor gylden Buddha statue i enden av rommet som stjeler oppmerksomheten.

 

Det er veldig få utenlandske turister som finner frem til dette tempelet. Wat Bang Kung stammer fra den gamle hovedstaden Ayutthaya sin tid, som ble erobret og ødelagt i 1767 av den Burmesiske hær.

Hvordan sjekke pris:  

Trykk på antall personer til høyre. Kalkulatoren vil beregne totalsummen av antall personer. Pris viser på Thailandske baht (THB) og opptil 9 personer pr tur. Flere enn det, send oss en epost på post@thaiguide.no

 

Barnerabatt 

Barnepris gjelder fra 2-12 år

Spedbarn opp til 2 år er gratis. Maks 2 pr guidetur.  

 

Norsktalende guide 

Vi minner om det til tider kan være booket turer med norsktalende guide. Jo tidligere du bestiller, jo større er muligheten for at vi har en ledig norsktalende guide. Ellers få dere en dyktig engelsktalende guide på turen. 

 

Hvordan man bestille tur  

Trykk antall personer og fyll ut skjemaet. Send inn bestillingen. Deretter blir du sendt videre til betalingsystemet. Etter betaling er gjennomført vil du få bekreftelse på mail. Vi tar kontakt innen 24 timer for å bekrefte dato og tider.

 

Inkludert i prisen: 

 • Statsautorisert norsktalende guide på halvsdagstur. 
 • Transport med sjåfør som har lisens og bil med løyve for kommersiell kjøring 
 • Bensin og bomutgifter
 • Henting og levering på hotell i sentrumsområder i Bangkok. 
 • Reiseforsikring (lovpålagt i Thailand ved guidede turer)
 • Frukt og snacks, smaksprøver på lokalt marked 
 • En flaske vann og iskalde kluter

 

Turens varighet: Kl 08.00- 13.00  halvsdagtur uten lunsj.Upgrader til premium privat guidetur

Ønsker dere premium privat guidetur slik at ingen andre kan være med. At det kun er dere som bestiller, blir det et tillegg på  2000 THB per tur. Maks 9 personer på guidetur. 

 

Utgifter som kommer i tillegg: 

 • Driks til sjåfør og guide 

Betalingsbetingelser

Dagstur kan ha fra 1- 9 personer. Kunden bestemmer reisedato. Deretter setter vi den aktuelle datoen opp som en gruppetur, slik at vi kan selge turen til flere. Ønsker dere premium privat guidetur, at ingen andre kan være med. Tillegg på 2,000 THB per tur. 

 

Betaling 

Vi fortrekker at betalingen skjer elektronisk. Det vil si at vi ikke ønsker at det betales kontant ved oppmøte. Her er valgene du kan bruke:

- Kort betaling : Vi bruker Thai e-payment som er en sikker elektronisk betaling via Visa eller Master kort. Du vil få automatisk link og bli tatt videre til en sikker side hos Thai e-payment, hvor du kan betale til Thaiguide Norway Co.,Ltd. 

 

- Thai e-payment: Det tilkommer ett gebyr på 4.5% ekstra i forhold til fakturabeløpet, som tilfaller Thai E-Payment.

 

- Bankoverføring: Du kan betale faktura med utenlandsoverføring til vår Thailandske Bank konto til Thaiguide Norway Co.,Ltd  via deres norske nettbank. Dette betales som en vanlig faktura. Alle gebyrer for overføring betales av avsender. Penger skal overføres til vår Thailandske bankkonto i Thailandske Baht (THB). Det vil ta 3-5 i virkedager før pengene kommer inn på vår konto i Thailand.  Vi ta faktura gebyr på 500 THB

Når betalingen er gjennomført og vi har mottatt pengene på konto, mottar du en endelig bekreftelse på tur og alle vouchers.

 

Avbestille 

Avbestilling skal skje skriftlig. Manglende innbetaling av depositum gjelder ikke som avbestilling. Ved annen avbestilling eller uteblivelse gjelder følgende gebyrer

 • Under 90 dager før avreise 10 %  av reisens pris
 • Under 30 dager før avreise: 50%  av reisens pris
 • Under  7 dager  før avreisedato, eller ved manglende fremmøte : Ingen refusjon

 

BESTILLING
Start dato:
Pris per person:
THB
Total pris:
THB
Ant. voksne:
Ant. barn:
Navn:
Adresse:
Postnr:
Poststed:
Telefon:
Epost:
Melding:

Fyll ut feltene !

Sender bestilling

Bestillingen er sendt

Serveren svarer ikke

Oslo

Følg Thaiguide.no på:

Bangkok

thaiguide white small

ThaiGuide Norway Co.,Ltd. 
75/87 Sukhumvit soi 85 Sukhumvit Road.
Bang Chak, Phra Khanong 
Bangkok 10260 Thailand
Tlf +66 2 004 4720
Mob +66 81 270 1720
Skype : Thaiguide.no

Utviklet av FlashMedia AS