thaiguide no white 150


Opplev Thailand med statsautorisert

norsktalende guide

Ring oss på skype:

arrow down

Lotus og Orkidefarm med kanaltur

 

Bare litt utenfor Bangkok får du oppleve autentisk thai jordbruk. På denne halvsdag-utflukt, vil du besøke et felt med et hav av lotusblomster, samt en orkidéfarm. Vi bruker båt for å reise i kanalene, mens vi fraktes frukthager i en åpen lastebil (dette skjer inne på lukket område og er trygt). 

 

Et morsomt program med variasjon i reisemåte: longtailbåt, robåt, traktor og bil.

 

 

 

Hva opplever dere på denne turen:

 • Oppleve ekte thai jordbruk
 • Besøke lotus felt og orkidefarm
 • Kanaltur med unikt perspektiv
 • Besøke frukthage 
 • Lokal transport med traktor
 • Smaksprøver av hjemmelaget sprø ris-snack. 
 • Halvdagstur avreise kl 08.00 til 13.00 

Lotus Farm
Lotus Farm

Vi tar en robåt hvor vi padler nær til der hvor lotusplanten flyter i vannet. Du kan plukke lotus selv også hvis du vil på denne turen. Dette er lokale produsenter hvor de planter lotus for å selge til det lokale blomstermarkedet. Lotusblomster er symbol for buddhismen. Vi bruker dem å ofte når vi skal tilbe Buddha

Orkidefarm
Orkidefarm

Her vil du se store fiskegarn over store deler av vannet og frukthager på begge sider av kanalen, i dette området kjent som fruktbeltet. Dette er stedet hvor du vil få se mange forskjellige typer frukt som dyrkes i området, for å få et unikt perspektiv på den lokale livsstilen.

Frukthage
Frukthage

Ta en tur gjennom en frukthage på en traktor i thailandsk stil. Mange frukthager spesialiserer seg på økologisk frukt, og du vil også se felt hvor økologisk ris dyrkes. Etterpå kan du nyte en smak av de fruktene som nå er klare for høsting. 

Kanaltur
Kanaltur

Ta en tur gjennom en frukthage på en traktor i thailandsk stil. Mange frukthager spesialiserer seg på økologisk frukt, og du vil også se felt hvor økologisk ris dyrkes. Etterpå kan du nyte en smak av de fruktene som nå er klare for høsting. 

Sprø Ris snack
Sprø Ris snack

På thai kaller vi det Khao-Tung Hna-Tung. Det er et populært smågodt for Thaier som lages av soltørket ris. Vi skal besøke lokale produsenter som lager dette hjemme. Vi får se hvordan de lager det og selvfølgelig vanker det smakebiter. 

Båt Transport
Båt Transport

Vi bruker longtail båt for å gjøre flere "hop on/hop off" i kanalane. Dette gjør at vi enkelt kan besøke forskjellige severdigheter på veien. Vi bruker mellom 5 til 15 minutter på å kjøre mellom hvert sted, slik at man får en liten pustepause med en liten bris i ansiktet, mens vi kjører mellom stoppene

Hvordan sjekke pris:  

Trykk på antall personer til høyre. Kalkulatoren vil beregne totalsummen av antall personer. Pris viser på Thailandske baht (THB) og opptil 9 personer pr tur. Flere enn det, send oss en epost på post@thaiguide.no

 

Barnerabatt 

Barnepris gjelder fra 2-12 år

Spedbarn opp til 2 år er gratis. Maks 2 pr guidetur.  

 

Norsktalende guide 

Vi minner om det til tider kan være booket turer med norsktalende guide. Jo tidligere du bestiller, jo større er muligheten for at vi har en ledig norsktalende guide. Ellers få dere en dyktig engelsktalende guide på turen. 

 

Hvordan man bestille tur  

Trykk antall personer og fyll ut skjemaet. Send inn bestillingen. Deretter blir du sendt videre til betalingsystemet. Etter betaling er gjennomført vil du få bekreftelse på mail. Vi tar kontakt innen 24 timer for å bekrefte dato og tider.

 

Inkludert i prisen: 

 • Statsautorisert norsktalende guide på halvdagstur.  
 • Transport med sjåfør som har lisens og bil med løyve for kommersiell kjøring 
 • Bensin og bomutgifter
 • Henting og levering på hotell i sentrumsområder i Bangkok. 
 • Inngangsbilletter til attraksjonene
 • Reiseforsikring (lovpålagt i Thailand ved guidede turer)
 • Longtailbåt med lokalkjent kaptein på kanaltur 
 • Traktor kjørertur.  
 • Frukt og snacks, smaksprøver på tur. 
 • En flaske vann og iskalde kluter

  

Turens varighet: Kl 08.00- 13.00  halvsdagtur uten lunsj. 

 

Upgrader til premium privat guidetur

Ønsker dere premium privat guidetur slik at ingen andre kan være med. At det kun er dere som bestiller, blir det et tillegg på  2000 THB per tur. Maks 9 personer på guidetur. 

 

Utgifter som kommer i tillegg: 

 • Driks til sjåfør og guide 


 

 

 

 

 

Betalingsbetingelser

Dagstur kan ha fra 1- 9 personer. Kunden bestemmer reisedato. Deretter setter vi den aktuelle datoen opp som en gruppetur, slik at vi kan selge turen til flere. Ønsker dere premium privat guidetur, at ingen andre kan være med. Tillegg på 2,000 THB per tur. 

 

Betaling 

Vi fortrekker at betalingen skjer elektronisk. Det vil si vi ikke ønsker at det betales kontant ved oppmøte. Her er valgene du kan bruke:

 

- Kort betaling : Vi bruker Thai e-payment som er en sikker elektronisk betaling via Visa eller Master kort. Du vil få automatisk link og bli tatt videre til en sikker side hos Thai e-payment, hvor du kan betale til Thaiguide Norway Co.,Ltd. 

 

- Thai e-payment: Det tilkommer ett gebyr på 4.5% ekstra i forhold til fakturabeløpet, som tilfaller Thai E-Payment.

 

- Bankoverføring: Du kan betale faktura med utenlandsoverføring til vår Thailandske Bank konto til Thaiguide Norway Co.,Ltd  via deres norske nettbank. Dette betales som en vanlig faktura. Alle gebyrer for overføring betales av avsender. Penger skal overføres til vår Thailandske bankkonto i Thailandske Baht (THB). Det vil ta 3-5 i virkedager før pengene kommer inn på vår konto i Thailand. Vi ta faktura gebyr på 500 THB

Når betalingen er gjennomført og vi har mottatt pengene på konto, mottar du en endelig bekreftelse på tur og alle vouchers.

 

Avbestille 

Avbestilling skal skje skriftlig. Manglende innbetaling av depositum gjelder ikke som avbestilling. Ved annen avbestilling eller uteblivelse gjelder følgende gebyrer

 • Under 90 dager før avreise 10 %  av reisens pris
 • Under 30 dager før avreise: 50%  av reisens pris
 • Under  7 dager  før avreisedato, eller ved manglende fremmøte : Ingen refusjon
BESTILLING
Start dato:
Pris per person:
THB
Total pris:
THB
Ant. voksne:
Ant. barn:
Navn:
Adresse:
Postnr:
Poststed:
Telefon:
Epost:
Melding:

Fyll ut feltene !

Sender bestilling

Bestillingen er sendt

Serveren svarer ikke

Oslo

Følg Thaiguide.no på:

Bangkok

thaiguide white small

ThaiGuide Norway Co.,Ltd. 
75/87 Sukhumvit soi 85 Sukhumvit Road.
Bang Chak, Phra Khanong 
Bangkok 10260 Thailand
Tlf +66 2 004 4720
Mob +66 81 270 1720
Skype : Thaiguide.no

Utviklet av FlashMedia AS