thaiguide no white 150


Opplev Thailand med statsautorisert

norsktalende guide

Ring oss på skype:

arrow down

Golden Buddha og Chinatown med kanaltur

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.00 (2 Votes)

 

Kineserne har etablert seg i Bangkok siden 1800-tallet. De oppholder seg på samme sted, populært kalt Chinatown, og et besøk her gir inntrykk av å være midt i Kina. På samme tur skal vi besøke verdens største Buddha-statue i gull.

 

 

Hva får dere oppleve på denne turen:

 • Verdens største gull-Buddha.
 • Ta en rusletur i Chinatown og se på livet.
 • Lær om buddhisme og den thai-kinesiske kulturen.
 • Se thailandsk hverdagsliv langs elvebredder på kanaltur.

 •  Lunsj ved riverside restaurant med panorama utsikt 

 • Bruker lokal transport til å reise med 
 • Tur varighet 09.00 - 15.00

 

Golden Buddha – Wat Traimit
Golden Buddha – Wat Traimit

Verden største gull-Buddha står i Guinness rekordbok, veier over 5.5 tonn og er over 700 år gammel. Denne statuen befinner seg i tempelet Wat Traimit, tidligere kalt «Wat Samjeentai», som ble bygget av tre kinesiske kamerater for omtrent 150 år siden. Tempelet ble restaurert i 1937 og gitt det offisielle navnet «Wat Trimitwitthayaramworaviharn», men er bedre kjent som The Golden Buddha Temple.

Yaowarat Market, eller Chinatown
Yaowarat Market, eller Chinatown

  

Chinatown, dette er det gamle forretningssenteret i Bangkok, men nå er det mest kjent for å ha en av de største konsentrasjoner av gullbutikker. Gull av god kvalitet gir status i Thailand, så her kan man se thaier på handletur. Området har mange små sidegater med et mylder av butikker som selger alle typer varer, både husholdningsprodukter og kinesiske matvarer.

Bangkoks kanaler
Bangkoks kanaler

Chao Phraya elven renner gjennom Bangkok med kanaler og små avløpere i et stort nettverk som strekker seg utover Bangkok. Bangkok med alle sine kanaler blir ofte kalt Østens Venezia. Opplev den fargerike kulturen, se husene langs elvebredden og få et inntrykk av hvordan de lokale thaiene lever sine liv. Dere sitter i en longtail-båt som kjører inn og ut av små og store kanaler i behagelig temperatur og med en lett ettermiddagsbris i ansiktet. Om dere er heldige får dere også øye på en varan i kanalene!

Hvordan sjekke pris:  

Trykk på antall personer til høyre. Kalkulatoren vil beregne totalsummen av antall personer. Pris viser på Thailandske baht (THB) og opptil 9 personer pr tur. Flere enn det, send oss en epost på post@thaiguide.no

 

Barnerabatt 

Barnepris gjelder fra 2-12 år

Spedbarn opp til 2 år er gratis. Maks 2 pr guidetur.  

 

Norsktalende guide 

Vi minner om det til tider kan være booket turer med norsktalende guide. Jo tidligere du bestiller, jo større er muligheten for at vi har en ledig norsktalende guide. Ellers få dere en dyktig engelsktalende guide på turen. 

 

Hvordan man bestille tur  

Trykk antall personer og fyll ut skjemaet. Send inn bestillingen. Deretter blir du sendt videre til betalingsystemet. Etter betaling er gjennomført vil du få bekreftelse på mail. Vi tar kontakt innen 24 timer for å bekrefte dato og tider.

 

Inkludert i prisen: 

 • Statsautorisert norsktalende guide på hele dagsturer.
 • Lokale transport tuk tuk, BTS undergrunn, ferje. 
 • Inngang til tempplet 
 • Reiseforsikring (lovpålagt i Thailand ved guidede turer)
 • Longtailbåt med lokalkjent kaptein på kanaltur 

 

Turens varighet: Kl 09.00-  16.00 alle dager 

 

Upgrader til premium privat guidetur

Ønsker dere premium privat guidetur slik at ingen andre kan være med. At det kun er dere som bestiller, blir det et tillegg på  2000 THB per tur. Maks 9 personer på guidetur. 

 

Viktig info om bekledning:

Pass på at du dekker både skuldre og knær.

 

Utgifter som kommer i tillegg: 

 • Lunsj på tur 

Betalingsbetingelser

Dagstur kan ha fra 1- 9 personer. Kunden bestemmer reisedato. Deretter setter vi den aktuelle datoen opp som en gruppetur, slik at vi kan selge turen til flere. Ønsker dere premium privat guidetur, at ingen andre kan være med. Tillegg på 2,000 THB per tur. 

 

Betaling 

Vi foretrekker at betalingen skjer elektronisk. Det vil si at vi ikke ønsker at det betales kontant ved oppmøte. Her er valgene du kan bruke:

 

- Kort betaling : Vi bruker Thai e-payment det er en sikkerhet elektronisk betaling via Visa eller Master kort. Du vil få automatisk link og bli tatt videre til en sikker side hos Thai e-payment, hvor du kan betale til Thaiguide Norway Co.,Ltd. 

 

- Thai e-payment: Det tilkommer ett gebyr på 4.5% ekstra i forhold til fakturabeløpet, som tilfaller Thai E-Payment.

 

- Bankøverføring: Du kan betale faktura med utenlandsoverføring til vår Thailandske Bank konto til Thaiguide Norway Co.,Ltd  via deres norske nettbank. Dette betales som en vanlig faktura. Alle gebyrer for overføring betales av avsender. Penger skal overføres til vår Thailandske bankkonto i Thailandske Baht (THB). Det vil ta 3-5 i virkedager før pengene kommer inn på vår konto i Thailand.Vi ta faktura gebyr på 500 THB

Når betalingen er gjennomført og vi har mottatt pengene på konto, mottar du en endelig bekreftelse på tur og alle vouchers.

 

Avbestille 

Avbestilling skal skje skriftlig. Manglende innbetaling av depositum gjelder ikke som avbestilling. Ved annen avbestilling eller uteblivelse gjelder følgende gebyrer

 • Under 90 dager før avreise 10 %  av reisens pris
 • Under 30 dager før avreise: 50%  av reisens pris
 • Under  7 dager  før avreisedato, eller ved manglende fremmøte : Ingen refusjon

BESTILLING
Start dato:
Pris per person:
THB
Total pris:
THB
Ant. voksne:
Ant. barn:
Navn:
Adresse:
Postnr:
Poststed:
Telefon:
Epost:
Melding:

Fyll ut feltene !

Sender bestilling

Bestillingen er sendt

Serveren svarer ikke

Oslo

Følg Thaiguide.no på:

Bangkok

thaiguide white small

ThaiGuide Norway Co.,Ltd. 
75/87 Sukhumvit soi 85 Sukhumvit Road.
Bang Chak, Phra Khanong 
Bangkok 10260 Thailand
Tlf +66 2 004 4720
Mob +66 81 270 1720
Skype : Thaiguide.no

Utviklet av FlashMedia AS