thaiguide no white 150


Opplev Thailand med statsautorisert

norsktalende guide

Ring oss på skype:

arrow down

Wat Ben Og Ananta Samakhom Throne Hall med kanaltur

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

På denne turen i Bangkok besøker vi både Wat Ben og Ananta Samakhom og dere får oppleve noen fantastiske mesterverk laget av de kongelige håndverkerne, og dere får også større innsikt i den buddhistiske kulturen. Samt kanaltur på Chaphraya elven. 

 

 

 

Hva får dere oppleve på denne turen:

 • Utstilling av thailandske mesterverk fra det kongelige kunstprosjektet i Ananta Samakhom.
 • Kongefamiliens historie.
 • Se demonstrasjon av hvordan middagsbordet blir dekket når Kongen inviterer til middag.
 • Besøk det vakreste marmortempelet i Thailand.
 • Lær om den buddhistiske livsstilen.
 • Se thailandsk hverdagsliv langs elvebredder på kanaltur.

 • Kulinariske opplevelser på historisk lunsjrestaurant som har vært i drift siden 1957.

 • Besøk verdens største juvelsenter i Bangkok,  med håndlagde smykker av edelstener fra Thailand

Wat Ben (Marmortempelet)
Wat Ben (Marmortempelet)

Wat Benjamaphopit er det vakreste marmortempelet i Thailand. Det ble reist i 1899 da Kong Chulalongkorn (Rama V, perioden 1868-1910) ønsket å bygge et tempel av italiensk marmor blant kongeboligene i Dusit Palace. Arkitekturen er et godt eksempel på tradisjonell thailandsk tempelstil fra 1900-tallet, men er samtidig påvirket av både kinesisk og europeisk arkitektur, i tillegg til den karakteristiske Khmer-stilen.

Inne i ordinasjonshallen (Ubosot) står det en kopi av den mest kjente thailandske Buddha-statuen, Phra Phuttha Chinnarat, som er reist i Sukhothai-stil. I tempelgalleriet er det i tillegg hele 52 Buddha-statuer som er laget i forskjellige delstater i Thailand.

 

Ananta Samakhom Throne Hall
Ananta Samakhom Throne Hall

Ananta Samakhom Trone Hall ble bygget i 1906 i renessanse- og ny-klassisk stil. Kongen bruker blant annet dette palasset til å motta folkets hilsen på bursdagen sin. Inne i bygningen er det utstilt flere mesterverk laget av thailandske kunstnere.

 

 

Det kongelige kunstprosjektet ble startet etter at Dronning Sirikit hadde besøkt forskjellige steder i Thailand og oppdaget at det fantes mange dyktige håndverkere som videreformidlet sine kunnskaper til neste generasjon. Dronningen etablerte derfor et nasjonalt prosjekt for å gi opplæring i teknikk og metoder slik at fattigfolk kunne få et levebrød for å forsørge familien og i tillegg bidra til å bevare gamle thailandske tradisjoner.

Alle håndarbeidene er helt unike fordi det finnes kun ett eksemplar i hele verden. Et kunstverk tar fra 3 måneder til flere år å lage, og alt er laget i ekte gull, sølv og diamanter.

Bangkoks kanaler
Bangkoks kanaler

Chao Phraya elven renner igjennom Bangkok med kanaler og små avløpere i et stort nettverk som strekker seg utover Bangkok. Bangkok med alle sine kanaler blir ofte kalt Østens Venezia. Opplev den fargerike kulturen, se husene langs elvebredden og få et inntrykk av hvordan de lokale thaiene lever sine liv. Dere sitter i en longtail-båt som kjører inn og ut av små og store kanaler i behagelig temperatur og med en lett ettermiddagsbris i ansiktet. Om dere er heldige får dere også øye på en varan i kanalene!

Juvelsenteret
Juvelsenteret

På slutten av turen vi skal innom Verden største Juvelsenter. Dere skal få se og vite hvordan vi egentlig lager disse smykkene?

Thailand er nr 1 på eksport smykker til utlandet. Vi er dyktig når det gjelder håndarbeid samt at vi har edelstener ruby, sapphire, garnet, perler her i Thailand.

Alt av varer ekte og har har livstidsgaranti. Her finner du smykker fra 200 kr til 200.000 kr. Det er helt opp til deg, det er ingen kjøpepress. Men det er viktig at du får med deg kunskapen om ekte vs falske smykker som finnes overalt på gaten! 

Hvordan sjekke pris:  

Trykk på antall personer til høyre. Kalkulatoren vil beregne totalsummen av antall personer. Pris viser på Thailandske baht (THB) og opptil 9 personer pr tur. Flere enn det, send oss en epost på post@thaiguide.no

 

Barnerabatt 

Barnepris gjelder fra 2-12 år

Spedbarn opp til 2 år er gratis. Maks 2 pr guidetur.  

 

Norsktalende guide 

Vi minner om det til tider kan være booket turer med norsktalende guide. Jo tidligere du bestiller, jo større er muligheten for at vi har en ledig norsktalende guide. Ellers få dere en dyktig engelsktalende guide på turen. 

 

Hvordan man bestille tur  

Trykk antall personer og fyll ut skjemaet. Send inn bestillingen. Deretter blir du sendt videre til betalingsystemet. Etter betaling er gjennomført vil du få bekreftelse på mail. Vi tar kontakt innen 24 timer for å bekrefte dato og tider.

 

Inkludert i prisen: 

 • Statsautorisert norsktalende guide på hele dagsturer. 
 • Transport med sjåfør som har lisens og bil med løyve for kommersiell kjøring 
 • Bensin og bomutgifter
 • Henting og levering på hotell i sentrumsområder i Bangkok. 
 • Reiseforsikring (lovpålagt i Thailand ved guidede turer)
 • Longtailbåt med lokalkjent kaptein på kanaltur 
 • Frukt og snacks, smaksprøver på lokalt marked 
 • En flaske vann og iskalde kluter

 

Turens varighet: Kl 09.00-  16.00 alle dager. borsett mandag

 

Upgrader til premium privat guidetur

Ønsker dere premium privat guidetur slik at ingen andre kan være med. At det kun er dere som bestiller, blir det et tillegg på  2000 THB per tur. Maks 9 personer på guidetur. 

 

Viktig info om bekledning:

Representativt kledd med langbukse eller skjørt til anklene.

Skjorte eller t-skjorte som dekker skuldrene.

Ikke gjennomsiktige klær og leggings. 

 

Utgifter som kommer i tillegg: 

 • Inngang biletter til Palace og templer ca 200 THB pr person. 
 • Driks til sjåfør og guide 

Betalingsbetingelser

Dagstur kan ha fra 1- 9 personer. Kunden bestemmer reisedato. Deretter setter vi den aktuelle datoen opp som en gruppetur, slik at vi kan selge turen til flere. Ønsker dere premium privat guidetur, at ingen andre kan være med. Tillegg på 2,000 THB per tur. 

 

Betaling 

Vi foretrekker at betalingen skjer elektronisk. Det vil si at vi ikke ønsker at det betales kontant ved oppmøte. Her er valgene du kan bruke:

- Kort betaling : Vi bruker Thai e-payment det er en sikkerhet elektronisk betaling via Visa eller Master kort. Du vil få automatisk link og bli tatt videre til en sikker side hos Thai e-payment, hvor du kan betale til Thaiguide Norway Co.,Ltd. 

 

- Thai e-payment: Det tilkommer ett gebyr på 4.5% ekstra i forhold til fakturabeløpet, som tilfaller Thai E-Payment.

 

- Bankøverføring: Du kan betale faktura med utenlandsoverføring til vår Thailandske Bank konto til Thaiguide Norway Co.,Ltd  via deres norske nettbank. Dette betales som en vanlig faktura. Alle gebyrer for overføring betales av avsender. Penger skal overføres til vår Thailandske bankkonto i Thailandske Baht (THB). Det vil ta 3-5 i virkedager før pengene kommer inn på vår konto i Thailand.Vi ta faktura gebyr på 500 THB

Når betalingen er gjennomført og vi har mottatt pengene på konto, mottar du en endelig bekreftelse på tur og alle vouchers.

 

Avbestille 

Avbestilling skal skje skriftlig. Manglende innbetaling av depositum gjelder ikke som avbestilling. Ved annen avbestilling eller uteblivelse gjelder følgende gebyrer

 • Under 90 dager før avreise 10 %  av reisens pris
 • Under 30 dager før avreise: 50%  av reisens pris
 • Under  7 dager  før avreisedato, eller ved manglende fremmøte : Ingen refusjon
BESTILLING
Start dato:
Pris per person:
THB
Total pris:
THB
Ant. voksne:
Ant. barn:
Navn:
Adresse:
Postnr:
Poststed:
Telefon:
Epost:
Melding:

Fyll ut feltene !

Sender bestilling

Bestillingen er sendt

Serveren svarer ikke

Oslo

Følg Thaiguide.no på:

Bangkok

thaiguide white small

ThaiGuide Norway Co.,Ltd. 
75/87 Sukhumvit soi 85 Sukhumvit Road.
Bang Chak, Phra Khanong 
Bangkok 10260 Thailand
Tlf +66 2 004 4720
Mob +66 81 270 1720
Skype : Thaiguide.no

Utviklet av FlashMedia AS